Haanex B.V.

In 1933 ging opa Den Haan voor de eerste keer naar de Haagse markt om zijn zelfgeteelde groenten te verkopen. Nu, 85 jaar later, zetten de vier broers André, Gert, Ruud en Theo den Haan voort wat opa begonnen is. Onder de naam Haanex bv levert het bedrijf groenten en fruit aan wederverkopers zoals markthandelaren en winkeliers.

Onder de toepasselijke naam Groentebroer verkopen de broers groenten en fruit op markten en standplaatsen in Zuidwest Nederland. Via de webshop groentebroer.nl kunnen fruitliefhebbers uit heel Nederland groenten en fruit bestellen.

Voor het schoolfruit verdelen de broers de taken. De broers André en Ruud van groothandel Haanex zijn specialisten op gebied van inkoop. Zij rijden dagelijks naar veilingen om vers fruit in te kopen. Het team van Groentebroer.nl is gewend om fruit in te pakken en te verzenden. Zij zorgen voor de distributie en de communicatie.

Hoewel Haanex de officiële leverancier is van het schoolfruit, zult u geregeld logo’s van Groentebroer op verpakkingen en stickers tegenkomen. Op de achtergrond maakt het geen verschil, beide bedrijven doen nog steeds waar opa ooit mee begonnen is: lekkere groenten en fruit verkopen.

Op de hoogte blijven van de levering? Abonneer op de nieuwsbrief:

Bent u contactpersoon voor EU-Schoolfruit?

Bevestig dan de laatste leveringen van week 10 t/m week 16 via uw schoolaccount op registratie.euschoolfruit.nl. Dit kan t/m dinsdag 23 april. Bevestig bij voorkeur vòòr 19 april, vanwege pasen!