EU-Schoolfruit Selfieposter

Goed voorbeeld doet volgen

Uit onderzoek blijkt dat kinderen meer groente en fruit eten wanneer ouders het goede voorbeeld geven. Daarnaast eten kinderen ook meer groenten wanneer de ouders stimuleren om allerlei groenten en fruit te proeven. Goed voorbeeld doet dus volgen!

Een handig en leuk hulpmiddel om het goede voorbeeld te geven is de Selfieposter. De poster laat aan ouders en kinderen zien dat de school aandacht heeft voor fruit en groente. Als leerkracht of ouder kun je samen met de kinderen een leuke selfie maken en daarmee het goede voorbeeld geven!

In de selfieposter kun je twee gaten uitdrukken. Je kunt er foto's achterplakken, of steek je hoofd erdoorheen en... klaar voor de selfie!

  Wij zijn erg benieuwd naar jullie leuke selfies. Stuur ze in via onderstaand formulier en maak kans op deze leuke prijzen!

  halligalli.jpg

  Uploadformulier selfieposter

  Uw foto wordt vertrouwelijk behandeld en zal door EU-Schoolfruit niet gebruikt of verspreid worden zonder expliciete toestemming van de eigenaar. Uit alle inzendingen worden de leukste foto’s geselecteerd en beloond met een leuke prijs! De winnaars krijgen uiterlijk 10 maart 2017 bericht.


  *) Verplicht veld
  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor bovenvermeld doel. Op deze verwerking is onze privacyverklaring van toepassing.
  EU-Schoolfruit_Strooiillustraties_Combi-5.jpg