Nieuws

Effect meting EU-Schoolfruit

Gepubliceerd op
16 mei 2018

Wij zijn op zoek naar scholen die mee willen helpen om het effect van EU-Schoolfruit te meten. Om een goed beeld te kunnen krijgen van het effect van het EU-Schoolfruitprogramma op kinderen wordt er een effect meting voor het EU-Schoolfruitprogramma gestart in samenwerking met Wageningen Universiteit.


Waar bestaat het onderzoek uit?

Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst van 15-30 minuten voor de leerlingen van groep 6 & 7. De vragenlijst wordt verspreid op drie verschillende momenten, gedurende één jaar.

De vragenlijsten worden gebracht op de school door de onderzoeker en er wordt gezorgd dat het onderzoek weinig tot geen tijd voor de leerkracht in beslag zal nemen.

webimage-776B1740-8C0B-4A9E-AFF61E3723DB30CF.jpg

Wilt u meedoen, en een bijdrage leveren aan het EU-Schoolfruitprogramma?

Meld u dan aan via onderstaand formulier. U ontvangt vóór de zomervakantie meer informatie over de inhoud van het onderzoek. Voor vragen met betrekking tot het onderzoek kunt u contact opnemen met de onderzoeker door te mailen naar: angeliek.verdonschot@wur.nl  

We zien uw aanmelding graag tegemoet en alvast hartelijk dank!

Aanmeldformulier

i

Heeft u meerdere groepen 6? Tel dan alle leerlingen van alle groepen 6 bij elkaar op

i

Heeft u meerdere groepen 7? Tel dan alle leerlingen van alle groepen 7 bij elkaar op

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor bovenvermeld doel. Op deze verwerking is onze privacyverklaring van toepassing.