Nieuws

Gezocht: Nieuwsgierige leerkrachten van groep 6 en 7

Gepubliceerd op
16 mei 2018

Bent u benieuwd naar wat het effect is van het EU-Schoolfruitprogramma op uw leerlingen? Doe dan mee met de effectmeting EU-Schoolfruit!


Effectmeting EU-Schoolfruit 2018-2019

Volgend schooljaar start de 10e editie van het EU- Schoolfruitprogramma. Dan start ook de effectmeting. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst van 15-30 minuten voor de leerlingen van groep 6 en 7. De vragenlijst wordt drie keer afgenomen, verspreid over één jaar. De vragenlijsten worden gebracht op de school door de onderzoeker.

webimage-776B1740-8C0B-4A9E-AFF61E3723DB30CF.jpg

Vergoeding

Als waardering voor uw deelname ontvangt u een lesmap van Smaaklessen en een kleine vergoeding. Ook worden de nodige materialen voor deelname aan de effectmeting vergoed.

Wilt u meedoen, en een bijdrage leveren aan het EU-Schoolfruitprogramma?

Meld u dan aan via onderstaand formulier. U ontvangt vóór de zomervakantie meer informatie over de inhoud van het onderzoek. Voor vragen met betrekking tot het onderzoek kunt u contact opnemen met de onderzoeker door te mailen naar: angeliek.verdonschot@wur.nl  


We zien uw aanmelding graag tegemoet en alvast hartelijk dank!


Aanmeldformulier

i

Heeft u meerdere groepen 6? Tel dan alle leerlingen van alle groepen 6 bij elkaar op

i

Heeft u meerdere groepen 7? Tel dan alle leerlingen van alle groepen 7 bij elkaar op

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor bovenvermeld doel. Op deze verwerking is onze privacyverklaring van toepassing.