Nieuws

Informatie over de ontvangstbevestigingen

Gepubliceerd op
15 december 2016Op maandag 19 december 2016 ontvangen de contactpersonen van de deelnemende scholen
van EU-Schoolfruit voor de eerste keer een formulier met ontvangstbevestiging. Deze dient de school te ondertekenen en uiterlijk 13 januari 2017 per e-mail naar de leverancier te sturen.

Waarom is dit belangrijk?

Met dit formulier vraagt de leverancier de EU-subsidie aan en kunnen de leerlingen van deelnemende scholen dit jaar van gratis groente en fruit genieten. Heeft u vragen over de ontvangstbevestiging? Stuur een e-mail naar uw leverancier.

Planning ontvangstbevestigingen

Elke zeven weken is de school verplicht om de ontvangstbevestiging te controleren, ondertekenen en tijdig op te sturen naar de leverancier (dus niet retour naar het Steunpunt!).

  • Maandag 19 december '16 - Ontvangstbevestiging kalenderweek 45 t/m 51
  • Maandag 6 maart '17 - Ontvangstbevestiging kalenderweek 1 t/m 8/9
  • Maandag 10 april '17 - Ontvangstbevestiging kalenderweek 10 t/m 15

Het Steunpunt raadt u aan om tussendoor zelf bij te houden of de schoolfruitlevering klopt. Als er iets niet goed is gegaan bij de levering kunt u het best zo snel mogelijk contact opnemen met uw schoolfruitleverancier.

Laatste gratis schoolfruitlevering

In de week van 10 april is de laatste gratis schoolfruitlevering van het schooljaar 2016-2017. Lees hier meer informatie over hoe u door kunt gaan met het eten van fruit en groente op school.

EU-Schoolfruit_Strooiillustraties_Combi-1.jpg