Nieuws

Meedoen: TV-Programma Totally Fit Kidz

Gepubliceerd op
20 februari 2017

In april start het 3e seizoen Totally Fit Kidz start bij RTL Telekids. Scholen strijden in vernieuwd programma om titel: Totally Fit School

3e seizoen Totally Fit Kidz

In het derde seizoen van ‘Totally Fit Kidz’ gaan presentatoren Elindo Avastia en Ingrid Jansen op pad om basisschoolkinderen en hun ouders te motiveren voor een gezonde leefstijl.

In de serie gaan basisscholen strijden om de titel van “Totally Fit School” van Nederland: wie weet er het meest over gezond eten en bewegen of wie is er het behendigst met de “Speel Je Fit” – bal?

Nieuws seizoen

Dit seizoen komen er ook weer veel leuke ideeën voorbij om een gezonde schooltraktatie te maken. Allerlei bekende topsporters geven aan de kids tips hoe ze thuis veel kunnen bewegen. Te beginnen voor de televisie, tijdens Totally Fit Kidz.

Zelf meedoen?

Wil jij met je beste vriend(in) jouw school vertegenwoordigen, heb je iets te vieren of wil je iemand bedanken met een zelfgemaakte traktatie? Dan zoeken Ingrid en Elindo jou! Geef je dan, voor 1 maart 2017 op, via www.telekids.nl


Totally Fit Kidz is een programma van RTL Telekids in samenwerking met de Hartstichting en de KNVB. Het is een gedeelde ambitie van deze partijen om een gezonde en actieve leefstijl bij kinderen te bevorderen. Kinderen die op jonge leeftijd een gezonde leefstijl aanleren, lopen later minder risico op het krijgen van hart- en vaatziekten.