Nieuws

Ontvangstbevestiging periode 2

Gepubliceerd op
13 februari 2017

Op maandag 6 maart wordt de ontvangstbevestiging voor periode 2 (week 1 t/m week 9) per mail verstuurd naar de contactpersoon van uw school. In de bevestiging staan de soorten en de aantallen van het fruit en groenten die u heeft ontvangen in deze periode.

De bevestiging moet worden gecontroleerd, ondertekend en terug worden gestuurd naar uw leverancier. Deze moet uiterlijk 18 maart terug zijn bij uw leverancier.

Waarom is dit belangrijk?

Met dit formulier vraagt de leverancier de EU-subsidie aan en kunnen de leerlingen van deelnemende scholen dit jaar van gratis groente en fruit genieten. Heeft u vragen over de ontvangstbevestiging? Stuur een e-mail naar uw leverancier.

Planning ontvangstbevestigingen

Elke zeven weken is de school verplicht om de ontvangstbevestiging te controleren, ondertekenen en tijdig op te sturen naar de leverancier (dus niet retour naar het Steunpunt!).

 • Ontvangstbevestiging periode 2
  Maandag 6 maart '17
  - Ontvangstbevestiging kalenderweek 1 t/m 9
  • Ontvangstbevestiging periode 3 (laatste periode)
   Maandag 10 april
   '17 - Ontvangstbevestiging kalenderweek 10 t/m 15

Het Steunpunt raadt u aan om tussendoor zelf bij te houden of de schoolfruitlevering klopt. Als er iets niet goed is gegaan bij de levering kunt u het best zo snel mogelijk contact opnemen met uw schoolfruitleverancier.

Laatste gratis schoolfruitlevering

In de week van 10 april is de laatste gratis schoolfruitlevering van het schooljaar 2016-2017. Lees hier meer informatie over hoe u door kunt gaan met het eten van fruit en groente op school.