Nieuws

Ontvangstbevestiging periode 3 & laatste levering

Gepubliceerd op
4 april 2017

Op dinsdag 11 april wordt de ontvangstbevestiging voor periode 3 (week 10 t/m week 15) per mail verstuurd naar de contactpersoon van uw school. In de bevestiging staan de soorten en de aantallen van het fruit en groenten die u heeft ontvangen in deze periode.

De bevestiging moet worden gecontroleerd, ondertekend en terug worden gestuurd naar uw leverancier. Deze moet uiterlijk 21 april terug zijn bij uw leverancier.

Waarom is dit belangrijk?

Met dit formulier vraagt de leverancier de EU-subsidie aan en kunnen de leerlingen van deelnemende scholen dit jaar van gratis groente en fruit genieten. Heeft u vragen over de ontvangstbevestiging? Stuur een e-mail naar uw leverancier.

Laatste gratis schoolfruitlevering

In de week van 10 april is de laatste gratis schoolfruitlevering van het schooljaar 2016-2017. Hopelijk heeft u ervan genoten! Om het groente en fruit als 10-uurtje door te zetten, zijn er twee opties:

  • De school vraagt aan ouders om groente of fruit mee te geven aan hun kind. Om dit duidelijk te communiceren kunt u de voorbeelddocumenten gebruiken op onze website ► www.euschoolfruit.nl/stappenplan
  • De school sluit een abonnement af bij een leverancier die abonnementen aanbiedt. Vraag vrijblijvend een offerte aan ► www.euschoolfruit.nl/leveranciers

Groente en fruit elke dag!

klokposter.png

Om u een handje te helpen bij het communiceren naar ouders over het 10-uurtje, ontvangt iedere school twee posters. Op deze poster kunt u aangeven op welke dagen er groente en fruit wordt gegeten op uw school. Gebruik de meegeleverde wortelstickers om de tijd aan te geven en vink met een stift in de vakjes aan om welke dagen het gaat. Zo is het voor de ouders, leerkrachten en leerlingen duidelijk wanneer het een groente- en fruitdag is!
►Bekijk de poster hier

De schoolfruitleveranciers, RVO en het Steunpunt EU-Schoolfruit bedanken u voor uw deelname!