Nieuws

Record aantal inschrijvingen 2019-2020

Gepubliceerd op
23 september 2019

Ruim 3200 scholen hebben zich aangemeld voor het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma 2019-2020. Dit is een nieuw record!

Loting

Het beschikbare budget is toereikend voor ruim 3000 scholen. Om deze reden vond een loting plaats. Scholen die uitgeloot zijn kunnen volgend schooljaar (2020-2021) gegarandeerd deelnemen. Scholen zijn op de hoogte gebracht van de uitkomst van de loting.

Voorbereidingen

Deelnemende scholen hebben een mail ontvangen met infomatie over de voorbereidingen. Meer info over de voorbereidingen. Bekijk de video of de website.

Start leveringen

De leveringen starten in week 46. De week van 11 t/m 16 november. De leverperiode loopt t/m week 16 (15 t/m 19 april).

Commercieel aanbod

Is een school uitgeloot? Of wilt u door na de gratis periode van 20 weken? Bekijk dan het commerciƫle aanbod van diverse leveranciers. U kunt kiezen voor een betaald abonnement of voor schoolfruit in ruil voor activiteiten waarbij geld opgehaald wordt.

Advies

Diverse professionals in de regio kunnen u adviseren over schoolfruit- en groente. Neem vrijblijvend contact op met de Gezonde School Adviseur, de Makelaar Jong Leren Eten of een JOGG regisseur. U kunt ook contact opnemen met het landelijk Steunpunt EU-Schoolfruit.