Artikel

Kok in de klas

Wilt u een echte kok in de klas die van alles vertelt over smaak en voeding? Lees hier meer over "Kok in de Klas"!

Koksvereniging Euro-Toques doet ook mee aan Smaaklessen. Zij organiseren kokslessen in de klas. Een heuse kok maakt kinderen razend enthousiast voor eten en alles daaromheen. Koks wekken vertrouwen bij kinderen als het om lekker eten gaat. 

Nodig een kok uit in de klas!

U kunt een koksles aanvragen wanneer uw school een jaar is ingeschreven voor Smaaklessen. Het gaat hierbij om een les van een echte kok voor één groep van maximaal 30 kinderen uit de bovenbouw. Er zijn geen kosten verbonden aan de koksles.

Hoe kan ik een kok uitnodigen?

Stuur een mail naar smaaklessen@wur.nl. Nadat uw aanvraag bij ons is binnen gekomen sturen wij een verzoek naar koksvereniging Euro-Toques. Euro-Toques gaat vervolgens op zoek naar een kok in de buurt van uw school. Wanneer een kok is gevonden ontvangt u een brief en de kok ontvangt een brief. Het is aan u als school contact op te nemen met de kok en een afspraak te maken. Houd er rekening mee dat de kok vaak een eigen restaurant heeft. Hij of zij kan dus niet op elk gewenst tijdstip. Wij vertrouwen erop dat u, samen met de kok, een datum kunt vinden die voor beide partijen gewenst is.