Nieuws

Partnerbijeenkomst 2023

Gepubliceerd op
24 februari 2022

Op deze pagina kun je je aanmelden voor de Smaaklessen & EU-Schoolfruit partnerbijeenkomst 2023.

Datum: 18 April Tijd: 10:00-12:00 Locatie: online via Teams

Tijdens deze bijeenkomst praten we je bij over de laatste ontwikkelingen van team Smaaklessen & EU-Schoolfruit. Daarna gaan we in break-out rooms in gesprek over één van de volgende onderwerpen;

  1. Hoe zorgen we ervoor dat nog meer scholen van het eten van groente en fruit een gewoonte maken? Hoe kan de toolkit www.wijkiezengroenteenfruit.nu hierbij helpen?
  2. Wat zijn op dit moment de belangrijkste hulpvragen van scholen mbt voedseleducatie? Hoe kunnen we hier het beste op inspelen (o.a. met workshops)?
  3. Hoe zorgen we ervoor dat de nieuw ontwikkelde materialen voor voedseleducatie in het Speciaal Onderwijs op meer scholen terecht komen?
  4. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma daar terecht komt waar het de grootste impact heeft (lage Sociaal Economische Positie (SEP))?
  5. Wat is de optimale samenwerking en rolverdeling tussen de verschillende partijen op het gebied van voedseleducatie? Wat gaat goed en wat kan beter?

Laat je inspireren en wissel ervaringen uit. Na afloop van de break-out sessies is er tijd voor vragen, suggesties en om met elkaar na te praten bij de online borrel.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor bovenvermeld doel. Op deze verwerking is onze privacyverklaring van toepassing.