Leerkrachten gezocht voor panel!

Bent u een leerkracht uit het primair onderwijs en vindt u het leuk om mee te praten over voedseleducatie? Dat kan! Steunpunt Smaaklessen & EU-Schoolfruit is op zoek naar leerkrachten die willen meedenken over dit onderwerp.


Doel van het panel
In het panel praten leerkrachten mee over verschillende onderwerpen, zoals het lesmateriaal van Smaaklessen en EU-Schoolfruit, communicatie en ouderbetrokkenheid. Wat gaat goed, wat kan beter en wat moet anders? Dat horen wij graag van u. Met deze informatie kunnen we er voor zorgen dat het lesmateriaal goed aansluit bij de praktijk op school .

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar leerkrachten in het primair onderwijs, van zowel onderbouw, middenbouw als bovenbouw. Enige ervaring met de programma’s Smaaklessen en/of EU-Schoolfruit is gewenst.

Wat houdt het panel in?
U ontvangt een aantal keer per jaar een uitnodiging voor een panel-activiteit. We vragen u circa twee keer per jaar een digitale vragenlijst in te vullen en we nodigen u circa twee keer per jaar uit voor een panelbijeenkomst. Op basis van de thuislocaties van alle leerkrachten bepalen wij de locatie. Alle informatie die in de panels wordt opgehaald wordt strikt vertrouwelijk behandeld. 


Vergoeding

  • Per meeting: €50 incl. reiskosten
  • Per online vragenlijst: €5

Wilt u meedoen?  

Vul dan onderstaand formulier in. Eind december ontvangt u meer informatie over de planning.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor bovenvermeld doel. Op deze verwerking is onze privacyverklaring van toepassing.

Heeft u nog vragen over het panel? Stuur ons dan een mail.

Steunpunt Smaaklessen & EU-Schoolfruit

Schermafbeelding-2015-09-23-om-14.37.47.png