Nieuws

Gratis gastlessen voor groep 7/8!

Gepubliceerd op
29 maart 2018

In de Smaakmissie Olie & vet ontdekken leerlingen (groep 7/8) van alles over olie en vet door zelf op onderzoek uit te gaan, de onderzoekster heeft namelijk dringend hulp nodig! Kunnen de leerlingen haar helpen en alle mailtjes die zij ontvangt beantwoorden? 

Wat is de Smaakmissie Olie & vet?

In de Smaakmissie Olie & vet ontdekken leerlingen van alles over olie en vet door zelf op onderzoek uit te gaan, zowel binnen als buiten de klas. De Smaakmissie is speciaal ontwikkeld voor groep 7/8 en bestaat uit 6 interactieve lessen met aanvullend een digibordmodule. Leerlingen kunnen na de Smaakmissie antwoorden geven op vragen als: wat is het verschil tussen olie en vet? Waar heb je vet voor nodig? Welke vetten zitten er in voedingsmiddelen en welke vetten eet ik dagelijks?

Ga naar de Smaakmissie Olie & vet

Header Olie en vet.jpg

Gastlessen (Volgeboekt!)

Dit jaar zullen er gastlessen op scholen gegeven worden voor groepen 7 en 8 door heel Nederland. Na deze gastles zijn de leerlingen op de hoogte van de gezondheidseffecten en functionaliteit van Olie & vet. Ze gaan zelf aan de slag met het maken van margarine en wordt er een leuke quiz gespeeld.

Alle gastlessen voor de Smaakmissie Olie & vet zijn aangevraagd. U kunt zich niet meer aanmelden.