Nieuws

Nieuwe ronde ondersteuningsaanbod Gezonde School!

Gepubliceerd op
6 maart 2018

Heeft u aandacht voor een gezonde leefstijl binnen uw school en wilt uw school Gezonde School worden? Vraag dan vandaag nog het ondersteuningsaanbod Gezonde School aan. Van 5 maart tot en met 12 april 2018 kunnen scholen zich hiervoor inschrijven.Het ondersteuningsaanbod Gezonde School helpt uw school om Gezonde School te worden. De ondersteuning bestaat uit een bedrag van € 3.000,-. Met dit geldbedrag kan uw school de taakuren vergoeden van de Gezonde School-coördinator: een eigen medewerker van de school die kartrekker is van de Gezonde School-plannen.

Daarnaast kunt u het bedrag gebruiken voor de inzet van Gezonde School-activiteiten en het aanvragen van een themacertificaat van het vignet Gezonde School. Een zo'n themavignet is Voeding.

Themavignet Voeding
Dit thema gaat over gezond eten en drinken en een gezonde mond. Denk hierbij aan lessen over gezonde voeding en het stimuleren van gezond eetgedrag van leerlingen tijdens de ochtendpauze, de lunch, en bij traktaties en het stimuleren van een goede zorg voor het gebit. Wist je dat je met het het uitvoeren van Smaaklessen al aan een hoop voorwaarden voor het aanvragen van het vignet voldoet?!

Ondersteuningsaanbod aanvragen?
Op de pagina www.gezondeschool.nl/advies-en-ondersteuning/ondersteuningsaanbod vindt u meer informatie over de ondersteuningsronde 2018 en kunt u een aanvraag doen voor het ondersteuningsaanbod.Smaaklessen doen?

Download gratis het lesmateriaal, koop een lesmap of leen een leskist bij een uitleenpunt bij jou in de buurt!