Willem Dijk AGF B.V.
Lesactiviteit bij het eetmoment
Op zoek naar een korte lesactiviteit bij het eetmoment? Bekijk onze Snacks!
Nieuwsbrief
Een notificatie in de mail wanneer de levering voor volgende week bekend is? Abonneer u dan op de wekelijkse nieuwsbrief.
Levering week 49:
1 peer per leerling

1 ananas voor 15 leerlingen

1 watermeloen voor 19 leerlingen

Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Snijtip: Ananas
- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan
Meer tips nodig over het snijden van groente of fruit?
![Willem_Dijk_AGF_Logo_met_witte_rand[1].png Willem_Dijk_AGF_Logo_met_witte_rand[1].png](/upload_mm/9/4/3/fe5a24a4-a760-4729-abf2-f892baaa58f4_Willem_Dijk_AGF_Logo_met_witte_rand%5B1%5D_2553b9a0_530x264.png)
Contact met uw leverancier
Heeft u vragen of klachten over de levering?
Log met uw schoolaccount in op http://registratie.euschoolfruit.nl en stuur hier uw vraag of klacht direct door naar de leverancier.
Maak kennis met uw leverancier
Wij zijn een full service AGF-leverancier in de breedste zin van het woord. Willem Dijk AGF is meer dan alleen groenten en fruit. Onze mensen hebben allemaal jarenlang ervaring in de AGF-branche, dit brengt alleen maar voordelen met zich mee. Wij weten wat er speelt in de markt, zijn bekend met het werk op de veiling, hebben ervaring als commissionair en houden als geen ander van aardappelen, groente en fruit. Daarom kiezen we altijd voor kwaliteit.
Willem Dijk is een familiebedrijf. Eén die houdt van eerlijke handel in mooie kwaliteitsproducten. Wij zetten ons dagelijks in om onze klant voor een goede prijs van de beste aardappelen, groenten en/of fruit te voorzien. Daarnaast houden we van openheid als het gaat om wie we zijn, wat we doen en hoe we het doen. Onze klantenkring is divers. Wij leveren onderscheidende kwaliteitsproducten aan speciaalzaken, maar ook supermarkten behoren tot onze klantengroep.
Er werken ongeveer 100 mensen bij Willem Dijk, van kantoor tot aan transport en logistiek.
Wij vinden het erg belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma omdat wij vinden dat gezonde voeding voor ieder kind bereikbaar moet zijn. We willen dat kinderen gezond kunnen opgroeien en een belangrijk onderdeel daarvan is gezonde, verse voeding. Samen met het EU-Schoolfruitprogramma gaan we voor een gezonde generatie!

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan
Overzicht leveringen periode 1 (week 46 t/m week 51)
Week 46
1 ananas voor 13 tot 18 leerlingen

1 zak peentjes voor 5 leerlingen

1 appel per leerling

Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 47
Titel
1 Flespompoen* voor 8 à 10 kinderen

1 Rettich voor 8 leerlingen

1 Klasse II** peer per leerling

Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
*Flespompoen kunt u rauw eten.
**Let op: Bij deze levering krijgt u klasse II peer geleverd. Klasse II groente- en fruitsoorten hebben een cosmetische afwijking, bijvoorbeeld een afwijkende vorm of een plekje. Meer weten over Klasse II? Bekijk onze flyer.
Week 48
1 Ananas voor 13 leerlingen

1 zak mini Waspeen voor 5 leerlingen

1 Granny Smith Appel per leerling

Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 49
1 peer per leerling

1 ananas voor 15 leerlingen

1 watermeloen voor 19 leerlingen

Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 50
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 51
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Overzicht leveringen periode 2 (week 2 t/m 9)
Week 2
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 3
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 4
Inforamtie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 5
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 6
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 7
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 8
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 9
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Overzicht leveringen periode 3 (week 10 t/m week 16)
Week 10
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 11
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 12
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 13
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 14
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 15
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Uw leverancier adviseert u om bovenstaande consumptievolgorde aan te houden.
Week 16
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.
Informatie volgt nog.